Klantenkaart

KLANTENKAART 10%

Bij Carmi ontvang je een klantentegoed van 10% op al je online- en winkelaankopen. Carmi houdt dit tegoed digitaal bij en brengt het automatisch in mindering bij je eerstvolgende aankoop*. De waarde waarop je recht hebt, staat ter informatie op je kassaticket of op de afrekening van je online aankoop. Je kan je tegoed ook altijd raadplegen op www.carmi.be/nl/klantgegevens.

* Geldig bij je eerstvolgende aankoop. Niet geldig tijdens braderie of solden, op afgeprijsde artikels, artikels uit de koopjeshoek of bij aankoop geschenkbonnen. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet in geld uitbetaalbaar. Geen teruggave in geld of tegoedbon. Niet geldig op onderhoudsproducten en zolen.

ALTIJD TOEGANG TOT JE GEGEVENS

Via het touchsreen in de winkel of online via www.carmi.be/nl/klantgegevens, kan je met je kaartnummer en je pincode je klantgegevens bekijken, verbeteren of aanvullen en je klantentegoed raadplegen. Zo kunnen we je steeds als eerste informeren, inspireren en trakteren! Je pincode vind je op je kassaticket. Je kan ze ook online aanvragen op de Carmi-site.

KWALITEITSGARANTIE

Via je klantenkaart kunnen we op ieder ogenblik de aankoopdatum van je schoenen, kleding of accessoires nakijken. Dan is meteen duidelijk of ze nog onder de kwaliteitsgarantie vallen.

PROMOTIES & EVENEMENTEN

Als Carmi klantenkaarthouder valt er altijd wat te beleven: demodays, workshops en andere niet te missen events. Ook jij kan er bij zijn!

ALLEEN DE BESTE SERVICE

Via e-mail of post informeren we je graag als eerste over jouw favoriete merken, onze nieuwe collecties, de laatste modetrends, de koopjesperiode,…

Gebruik bij elke aankoop je Carmi klantenkaart. Zo geniet je altijd van alle voordelen.

Gebruik bij elke aankoop je Carmi klantenkaart. Zo geniet je altijd van alle voordelen.